top of page

Rólunk

A Rukon Kft. 2001-ben alakult elsősorban a fuvarozó, áruszállító cégeket támogató megoldások forgalmazására. Olyan távfelügyeleti megoldás forgalmazása volt a cél, amelyek kontrollálják azon költségeket, amelyek a járművek, berendezések üzemeltetésével kapcsolatban keletkeznek.

Alapítók úgy vélték, hogy a versenyképesség kulcsa a fejlődőképesség és az innováció, valamint a vevő igényeihez történő alkalmazkodás és a költségtakarékos megoldások keresése, ezért választották a cseh TOROLA gyár termékeit, akik 2009-es évtől GX SOLUTIONS® márkanév alatt forgalmazzák komplex megoldásaikat.

A GX SOLUTION® (Korábban TDM®) Flottafelügyelet a tehergépjárművek, berendezések, eszközök üzemelését rögzítő és feldolgozó, valamint aktuális üzemanyag fogyasztást mérő rendszer. 

A forgalmazott megoldásokat a cseh GXSOLUTIONS cég mérnökei fejlesztették és gyártották, az elmúlt 20 évben több mint 40.000 eszközben használják szerte Közép-Európában (Csehország, Szlovákia, Magyarország, Lengyelország, Ausztria).
 

A Rukon Kft. személyre szabott megoldásokat kínál az ügyfeleknek. A standard járműfelügyeleti termékek mellett speciális projektek megvalósítást is végezzük különböző iparágak területén.

A legkülönböző típusú járművek, gépek és egyéb berendezések felügyeletére összpontosítunk. Képesek vagyunk megoldásokat készíteni egy járműre és az Ön teljes flottájára is. Szolgáltatásaink teljeskörűsége és kínálatunk szélessége és termékeink megbízhatósága cégünk legfontosabb erénye.

Anyacégünk a GX Group aktív projektmegvalósítással rendelkezik az ipar, a közlekedés és az intelligens városi megoldások területén. A GX rendszer API interfészének köszönhetően képesek vagyunk az adatokat integrálni az ügyfél által használt bármely ERP rendszerrel. Mindegyik területen számos olyan megoldással rendelkezünk, amelyek különböző nagyságrendű adatok összekapcsolását és cseréjét foglalják magukban. Különböző információs rendszerekkel működünk együtt: szállítmányozási szoftverekkel; hulladékgazdálkodási, erdőgazdasági, vízügyi vállalatok számára készült programokkal.

Nagy tapasztalatunk van az ügyfelek intranetes környezetébe történő adatintegrációban is, valamint mobil eszközök és az RFID adatgyűjtési megoldások elemeit is alkalmazzuk ügyfeleink komplex igényei kielégítésére.

bottom of page