top of page

Nem tudja merre vannak az ingóságai? Nem találja Őket, vagy mindig pontosan tudni szeretné hol vannak? Akkor hordozható egységeinkre van szüksége! Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi megtaláljuk igényeihez mérten az optimális megoldást!

GX Protalble

hordozható felügyeleti egység

GX Portable hordozható felügyeleti egység

GX GoTracker

könnyű zsebegység

GX Go Track könnyü zsebegység

A KÉSZÜLÉKRŐL

GX Portable

A GX Portable egy teljesen autonóm, robusztus felügyeleti egység integrált akkumulátorral és hosszú élettartammal. Az akkumulátor több hónaptól több évig is képes táplálni a készüléket, az egyedi beállításoktól függően, a használat típusától vagy a felügyelt eszköz típusától függően. Az egység előre beállított időközönként információkat küld a helyzetéről, és a beépített gyorsulásmérőnek köszönhetően képes azonosítani, hogy a felügyelt eszköz mozgásban van-e, manipulálva van-e vagy éppen áll. Az egységben található két erős mágnesnek köszönhetően használata nem csak univerzális, hanem nagyon könnyen összeszerelhető is. Egy áttekinthető számítógépes vagy mobilalkalmazásban bármikor megtekintheti az egység által gyűjtött információkat, beleértve az akkumulátor aktuális töltöttségi állapotát. Ennek az egységnek a tipikus felhasználási módjai különböző eszközök és tárgyak, amelyek nem rendelkeznek saját elektromos energiaforrással.

GX GoTracker

A GX GoTracker egy autonóm hordozható egység, integrált akkumulátorral. Ez egy kicsi és könnyű eszköz, amellyel nyomon követheti az emberek, járművek, motorkerékpárok és sok más mobil eszköz mozgását. Például kisebb építő- és munkaeszközök, melyeket ezzel a készülékkel lopás ellen is biztosíthatsz. Az egység saját áramforrás nélküli objektumokhoz és áramforrással rendelkező létesítményekben is használható, és az egység folyamatosan tölthető. A kompakt méretek és kialakítás lehetővé teszi a készülék egyszerű kezelését vagy telepítését. A készülékhez tartozik egy gomb, amely külön-külön kapcsolóként állítható be többféle felhasználási céllal, közvetlenül az egyedi igényekhez szabva.

Konténerek és tartályok követése

Konténerek és tartályok

Félpótkocsik és pótkocsik követése

Félpótkocsik és pótkocsik

Tartályok ivóvízzel

Tartályok ivóvízzel

Mobil WC követés

Mobil WC

Lakókocsik és utánfutók követése

Lakókocsik és utánfutók

Mobil közlekedési táblák követése

Mobil közlekedési táblák

Mezőgazdasági gépek követése

Mezőgazdasági gépek

Berendezések a termelésben és az intralogisztikában

Berendezések a termelésben és az intralogisztikában

Motorkerékpárok és kvadok követése

Motorkerékpárok és kvadok

Kerékpárok és babakocsik követése

Kerékpárok és babakocsik

Csomagok és bőröndök követése

Csomagok és bőröndök

Kisebb építőipari és munkaeszközök követése

Kisebb építőipari és munkaeszközök

ELŐNYÖK

A felhasználási lehetőségek széles skálája
Pozíció azonnali meghatározása
Beszerelés nem szükséges
Mozgás érzékelése és figyelmeztetés
Hosszú élettartamú akkumulátor
Időjárással szemben ellenálló
bottom of page