top of page
tagra-bg.jpg
Tagra.eu

A tachográfok és járművezetői kártyák adatainak letöltésére, archiválására és kiértékelésére szolgáló program 
minden nagy és kis cég vagy magánszemély számára.

Egyszerű tachográf adatletöltés és kiértékelés

A TAGRA.eu egy kiváló program a járművezetői kártyák, digitális tachográfok és tachográfkorongok adatainak kiértékelésére.  A programon belül biztosított a távoli automatikus adatletöltés.  Egyszerűen és gyorsan kiértékelheti ez EU 561/2006-os rendelet, valamint a Munka Törvénykönyve szerinti szabályszegéseket.  A program számos kiértékelést, kimutatást biztosít, mint például a járművezetői szabályszegések jegyzőkönyve a havi munkaidő kimutatás többféle formában, vagy a jármű használatának áttekintése.

A szabályszegések gyors és megbízható értékelése

Használati kézikönyv, Rendszeres frissítések, magyar nyelvű terméktámogatás

Saját eszköz az adatok távoli letöltéséhez 

Figyelmeztetés a tachográfillesztésre, az adatok letöltésére (járműegység, sofőrkártya)

Kimutatások, riportok széles skálája vezetők és járművek számára is

A kötelezettségre is van megoldás

Új standard a digitális és analóg tachográfok adatrögzítése és ellenőrzése terén. Egyszerűen teljesítheti jogszabályi kötelezettségét, különös tekintettel az 561/2006, AETR, 478/2000 és 462/2007 EU rendeletekre. Számos elégedett ügyfelünk tanúsíthatja.

TAGRA.EU partnereink

Válassza ki az Ön számára megfelelő TAGRA.eu program változatot

Cégek számára

A járművek számának megfelelően

A megvásárolt verzió az úgynevezett upgrade segítségével bármikor frissíthető magasabb változatra, tehát nem kell teljesen új, magasabb verziót vásárolni.

Kiértékelés az 561/2006 EU rendelet alapján

A felhasználóbarát felületnek köszönhetően a TAGRA.eu programot bárki használhatja, nem szükséges hozzá naprakész jogszabályismeret. A TAGRA a járművezetői kártya és a digitális tachográf adatait kiértékelik és kimutatást, jegyzőkönyvet készít a szünetek betartásáról, a napi vezetési időről, a napi, heti, kétheti pihenőidőkről, a kártya nélküli vezetésről, és még továbbiakról.

Kimutatások széles választéka 
Ledolgozott idő, éjszakai munka, járműhasználat, tevékenység igazolás stb.

Egyszerű adatexport 
Ellenőrző hatóságok számára

Az egyes szabályszegések elemzése 

a munkaidő betartásának ellenőrzése

Figyelmeztetés 
a vezetői kártya leolvasásának szükségességéről, a járművekről, a tachográf kalibrálásáról, a sofőrkártya cseréjéről és egyebekről

TAGRA.eu kiegészítők

Tagra.eu A tachográfok és járművezetői kártyák adatainak letöltésére, archiválására és kiértékelésére szolgáló program  minden nagy és kis cég vagy magánszemély számára.
Tagra.eu A tachográfok és járművezetői kártyák adatainak letöltésére, archiválására és kiértékelésére szolgáló program  minden nagy és kis cég vagy magánszemély számára.

Adatelemző specialistáink

Forduljon hozzájuk bizalommal legyen speciális problémája, vagy a napi működést érintő kérdése

Tachocontroll Kft

Ellenőrző hatóságok számára

Felügyeletre és ellenőrzésre 

A TAGRA.eu Control szoftver egy csúcsmegoldás a jogszabályok gyors és pontos elemzéséhez. Kiértékeli az adatokat a 1054/2020 rendelettel módosított 561/2006/EK rendelet, valamint több cseh, szlovák és magyar jogszabály alapján. Jegyzőkönyvet készít közúti és a telephelyi ellenőrzésekről.

A TAGRA.eu Ellenőrző szoftvert cseh, szlovák és magyar ellenőrző hatóságok is használják.

Az ellenőrző hatóságokkal együttműködve, gyakorlati tapasztalataik alapján a TAGRA.eu szoftver vezérlőmodulján egyedi beállításokat végezhetnek a hatékonyabb ellenőrzési folyamat érdekében.

bottom of page